Tradingdutch.nl en LEARN by Trading Dutch™ zijn opgezet door Fabian Leferink, een passievolle trader die met zijn eigen Trading Dutch Systeem vermogen heeft opgebouwd naast het drukke gezinsleven, sport en een fulltime baan.

Pasfoto van Fabian

Fabian Leferink

Fabian Leferink komt uit de omgeving Leiden/Den Haag en bekleed een fulltime managementfunctie. Zijn passie voor traden heeft hij in 2015 ontdekt. Na het volgen van een online trading cursus in e-mini futures is hij actief gaan traden. In 2016 is zijn interesse verschoven naar het handelen in Ƀitcoin en cryptocurrency.

Via tradingdutch.nl en LEARN by Trading Dutch™ deelt Fabian zijn kennis met geïnteresseerden. Momenteel is hij bezig met het maken van een kwalitatief hoogwaardige foundation- en practitionercursus om de in de jaren opgedane kennis te verspreiden en een community op te zetten van serieuze traders met de zelfde mindset.

Daarnaast is Fabian Leferink te boeken voor workshops, masterclasses en één op één sessies voor de beginnende en half gevorderde trader. Kun je niet wachten op de online cursus? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Fabian Leferink werkt samen met diverse professionele en amateur traders die, afhankelijk van de vraag, bij workshop of masterclasses kunnen worden ingezet.

Wil je weten welke tools ik gebruik? Klik dan snel op de oranje knop!

FABIAN 'S TOOLS