smiley met ritsmondje

Het geheim van traden

Het geheim van traden is dat er geen geheim is. Er is geen makkelijke of snelle manier voor

De inhoud van dit artikel over het geheim van traden is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en bevat pertinent geen advies. Handelen in cryptocurrencies of andere beleggingsproducten brengen risico’s mee. Vraag er naar bij uw beleggingsadviseur. #disclaimer

Het geheim van traden is dat er geen geheim is. Er is geen makkelijke of snelle manier voor succes. Beginners blijven zoeken naar een eenvoudige, maar vooral snelle oplossing om geld te verdienen en sluwe verkopers pretenderen deze te verkopen. Traden is gewoon hard werken en een klein beetje flair. Het verschilt niet veel van andere manieren om je geld te verdienen. Of je nu arts bent, piloot of je wilt heel goed leren rekenen, het komt er allemaal op neer dat je de regels kent, discipline hebt en het vooral gewoon moet DOEN!

Een intelligente trader besteed aandacht aan de basis. Hij is zich bewust van de krachten van de economie en besteed het merendeel van zijn analytische tijd aan de technische analyse, werkend aan het identificeren van trends en reversals.

Het geheim van traden bestaat niet

Is traden alleen weggelegd voor hoger opgeleiden? Zeker niet, in tegendeel. Een hoog opleidingsniveau zou zelfs een handicap kunnen zijn. Brain Monieson, een bekende trader in Chicago, heeft ooit in een interview gezegd: “Ik heb een Ph.D. in wiskunde en een achtergrond in de cybernetica, maar het is mij gelukt deze nadelen te overwinnen en geld te verdienen”.

Veel professionals zijn vooral bezig met het hebben van gelijk. De markten opereren in een atmosfeer van onzekerheid. Tradingsignalen zijn duidelijk in het midden van de chart, maar als dichter bij de juiste edge komt wordt het mistig. Er is geen zekerheid, alleen maar kansen. Hier heb je maar twee doelen: geld verdienen en leren. Of je nou wint of verliest, je moet kennis opdoen van je trade om morgen een betere trader te zijn. Scan je fundamentele informatie, doe je technisch analyse, implementeer je regels voor money management en risicocontrole. Nu ben je klaar om de trekker over te halen. GO!

Wil je mij volgen in de beslissingen die ik neem. Mijn Discordserver is nu nog openlijk toegankelijk. Maak snel even een Discordaccount aan voeg mijn Discordserver toe.

Op de achtergrond werk ik aan nieuwe cursussen en trainingen, zodat ik mijn kennis en vaardigheden kan overdragen aan serieuze traders (in de dop). Kijk op LEARN by Trading Dutch™ voor meer informatie.

het geheim van traden op de trading dutch discord server

Volg en like mij:

Leave a Comment