twee bitcoins op blauwe achtergrond

Wie is Fabian Leferink?

Fabian heeft zijn passie voor traden in 2014 al ontdekt en na het volgen van een online trading

Fabian Leferink

Zwart wit foto danielle en fabian leferink

is opgegroeid in Wassenaar en op zijn 25ste naar Den Haag verhuist. Inmiddels weer terug verhuist naar Voorschoten (naast Wassenaar) waar hij woont met zijn mooie vrouw en vier kinderen.

Vanaf het begin van zijn carrière is Fabian ondernemend geweest en hiermee een flink netwerk opgebouwd. Hij heeft, vaak samen met een of meerdere partners, diverse business ideeën uitgewerkt. Een aantal van deze ideeën zijn uitgevoerd, zoals MyToyToday, MaritiemContainers.nl en Hotels and Properties.

Deze drie projecten liepen min of meer tegelijk en daarom heeft Fabian samen met zijn toenmalige businesspartner besloten om MyToyToday en MaritiemContainers.nl in een vroeg stadium al te verkopen, zodat de focus alleen op Hotels and Properties lag.

In de tijd dat Fabian Hotels and Properties leidde heeft hij een enorm en internationaal netwerk in het vastgoed opgebouwd. Dit netwerk werpt nog steeds zijn vruchten af.

In 2018 hebben Fabian en zijn businesspartner besloten de werkzaamheden van Hotels and Properties te staken. Om Hotels and Properties als bedrijf mee te laten gaan in het internationaal vastgoed zou dat betekenen dat Fabian veel op reis moest en ongeveer zo’n 80 uur per week moest draaien. Dat paste niet in het plan dat hij voor ogen had en daarom heeft Fabian besloten om als investeerder/trader verder te gaan. Om de vaste lasten te bekostigen bekleedt Fabian een managementfunctie bij SSC-ICT, wat onderdeel uitmaakt van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Vaste lasten dienen naar de mening van Fabian nooit een belemmering te zijn tijdens traden.

Passie voor Traden

Fabian heeft zijn passie voor traden in 2014 al ontdekt en na het volgen van een online trading cursus in e-mini futures is hij actief gaan traden. In 2016 is zijn interesse verschoven naar het handelen in Ƀitcoin en cryptocurrency. Sinds die tijd heeft Fabian heel veel crypto gerelateerde zaken onderzocht en getest om er achter te komen op welke manier je het beste geld kan verdienen met cryptocurrencies.

Onder andere heeft Fabian geld verdient met airdrops al dan niet in combinatie met staken van cryptocurrencies, ICO’s, mining (zowel onsite als in de cloud), investeren in diverse crypto bedrijven/websites, daytraden en nog een aantal kleinere dingen.

Volg Fabian Leferink op Instagram

printscreen instagram tradingdutch.nl van Fabian Leferink

Volg Fabian Leferink op Instagram!

Uiteindelijk heeft hij besloten om zich volledig te focussen op het (swing)traden, omdat dat serieus geld oplevert en verre weg het beste bij hem past. Fabian vindt het belangrijk om zelf in control te zijn en door middel van de strategie die hij toepast sluit het mooi aan bij het drukke leven dat hij leidt.

Om stressvrij te traden heeft hij twee jaar intensief gestudeerd en met name de technische analyse bestudeerd en getest. Daaruit is een strategie gekomen met als motto: “Handel stressvrij. Plan your trade and trade your plan.”

Je kunt Fabian Leferink volgen op Instagram, Twitter en Facebook waar hij naast tips en tricks ook regelmatig een snelle en beknopte technische analyse deelt. Op LinkedIn heeft Fabian ook een zakelijk profiel.

Fabian leert mensen met een druk bestaan stressvrij te traden en heeft hier voor een programma ontwikkeld waarin je persoonlijk begeleid wordt gedurende tenminste drie maanden. Dit programma is niet voor iedereen weggelegd. Schrijf je daarom eerst in voor een van de gratis webinars die Fabian regelmatig geeft.

Volg en like mij:

Leave a Comment