candle stick patroon

DASH Bulltrend was aangekondigd op TradingBuddy

TradingBuddy is het onderdeel van deze website waar ook waardevolle informatie wordt geplaatst en/of uitgewisseld in de vorm

TradingBuddy is het onderdeel van deze website waar ook waardevolle informatie wordt geplaatst en/of uitgewisseld in de vorm van een forum of chatbox en waar de leden zelf groepen kunnen maken. Regelmatig plaats ik hier Markt Updates, Trade Alerts en andere waardevolle tips.

Op 17 augustus rond 14:00 had ik op TradingBuddy onder het kopje ‘Trade Alerts’ de bulltrend en mogelijke uitbraak van DASH aangekondigd.

DASH-Bulltrend

Afgelopen zaterdag heb ik de trade gesloten met een winst van 20%. Ik leg uit waarom ik de trade sloot terwijl ik een winst van 36% had kunnen halen. Ook kun je zien dat, wanneer ik op tijd was ingestapt ik 60% winst had kunnen halen.

DASH target ruimschoots gehaald

Pin It

Laat een reactie achter